Kezdőlap | Oldaltérkép | Kapcsolat
           

Íratkozzon fel hirlevelünkre!


Link küldés   Nyomtatás
Karrier


Jelenleg meghirdettet álláspályázataink:
Tisztelt Érdeklődők, Jelentkezők, Korábbi Pályázók!

Az álláspályázatokkal kapcsolatban az Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi- és Vízügyi Felügyelőség tájékoztatja Önöket, hogy a magyar közigazgatásra vonatkozóan kiírt pályázati felhívásokat a https://kozigallas.gov.hu linkről elérhető KÖZIGÁLLÁS rendszerben találhatja meg. A KÖZIGÁLLÁS - a versenyszférában működő rendszerekhez hasonlóan - egy, a kormánytisztviselői, köztisztviselői és közalkalmazotti pályázatokat összegyűjtő és egységes hozzáférést biztosító honlap, amely folyamatos tájékoztatást nyújt az aktuális álláslehetőségekről.

Ezen túlmenően lehetőség nyílik a toborzási adatbázisba való regisztrálásra és az aktuális kormánytisztviselői, köztisztviselői és közalkalmazotti pályázatok megismerésére.

A közszolgálati tisztviselők személyi irataira, a közigazgatási szerveknél foglalkoztatott munkavállalók személyi irataira és a munkaügyi nyilvántartásra, a közszolgálati alapnyilvántartásra és közszolgálati statisztikai adatgyűjtésre, valamint a tartalékállományra vonatkozó egyes szabályokról szóló 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. r.) 8. §-a szerint a Kttv. alapján önéletrajz benyújtására kötelezett személy a Korm. r. 1. mellékletében meghatározott önéletrajzot nyújt be a pályázati eljárást lefolytató közigazgatási szervnek. A kötelezően benyújtandó önéletrajz sablonját a Karrier menüpont alatt önéletrajz sablon néven találja meg.
Kérjük, hogy amennyiben a jövőben meghirdetett állásajánlatainkra pályázni kívánnak, jelentkezésüket a mindenkor aktuális pályázati felhívás tartalmának megfelelően adják be.

Kérjük továbbá, hogy álláshirdetéseinket folyamatosan kísérjék figyelemmel.


Módosítva: 2012-05-02


Untitled Document

© 2006-2018. ATI-KTF

Látogatottság

Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató | Technikai ajánlás